Bio

Ik maak tekeningen en stripverhalen. Dit doe ik voornamelijk in mijn atelier in Amsterdam.
Mijn werk A New View was in 2021 onderdeel van de expositie van Publieke Werken Rotterdam. Ook werd de afbeelding gepubliceerd in het boek Everything is Possible.
Het Depot Boijmans Van Beuningen koos in 2021 het werk De Gouden Vraag voor de expositie Reflecties. In het Cobra Museum voor Moderne kunst was het werk Dingen die te zien zijn in Amstelveen te zien bij de expositie van Amstelveen En Plein Air 2022.
Van 1 februari tot en met 31 maart 2023 is een selectie van de serie ‘Dingen die ik vroeger had waar ik heel blij van werd’ te zien en te koop bij Back to Black (Van Hallstraat 268) in Amsterdam.

Naast het tekenen en illustreren schrijf ik ook graag toneel, verhalen en columns.
Op de Schrijversvakschool in Amsterdam specialiseerde ik mij in het schrijven voor toneel. In 2017 schreef ik het toneelstuk Vuile was en witte lakens, dat werd uitgegeven bij De Nieuwe Toneelbibliotheek. Met de scène Belgisch won ik de vakjuryprijs van de Editio Debutantenschrijfwedstrijd 2017.
De monoloog Kneedbom uit hetzelfde toneelstuk kwam op de shortlist van het International Literature Festival (ILFU).

Mijn stripboek Laat het maar gaan verscheen in november 2022. Momenteel werk ik aan een graphic novel en word hierbij gecoacht door stripmaker Barbara Stok.