Algemene Voorwaarden

Levertijd
Ik verstuur de bestellingen eens per week. Uiteraard is de levertijd ook afhankelijk van de drukkerij en het desbetreffende verzendbedrijf.
Koop je iets voor een verjaardag of iets dergelijks? Hou dan twee weken levertijd aan, dan heb je het zeker op tijd binnen!

Verzendkosten
De verzendkosten zijn afhankelijk van het product en worden vanzelf berekend als je de bestelling plaatst. Bij een bestelling vanaf € 55,00 is verzending gratis.
Ik lever alleen naar adressen in Nederland.

Verkeerd verzendadres?
Heb je een verkeerd verzendadres ingevuld? Mail dan zo snel mogelijk naar info@esthervanderkrol.nl, dan ga ik mijn best doen om je bestelling nog aan te passen.

Retouren
Het is helaas niet mogelijk om bestelde prints, boeken etc. te retourneren, aangezien in de webshop duidelijke omschrijvingen en afbeeldingen staan van de producten die worden verkocht.
Mocht het product beschadigd zijn of heb je andere vragen, neem dan contact op met info@esthervanderkrol.nl.

Betaling
De bestellingen kan je betalen via iDEAL, creditcard en vele andere manieren.

BTW
De bedragen op de website zijn inclusief BTW.

Copyright
Geen enkele op deze site gepubliceerde tekening, tekst of foto mag op welke manier dan ook gekopieerd, gepubliceerd dan wel overdraagbaar worden gemaakt zonder instemming van mij.
(Toneel)teksten die door mij geschreven zijn mogen gebruikt worden voor uitvoering, mits er toestemming is gevraagd en uiteraard tegen betaling van auteursrechten.