Toneel

Een afritsbroek is best heel handig

Een afritsbroek is best heel handig (werktitel, 2018) Toneelstuk, werkproject bij De Tekstsmederij met Inge Wannet. In de kofferbak ligt een handrembreekkabel. En een reservehandrembreekkabel, naast de citronellakaars. Maria en Frans komen al jaren op dezelfde campings, met dezelfde mensen. Wat als je tussen de gezelligheid en het afgedwongen geluk beseft dat dit het leven is dat je … Meer lezen over Een afritsbroek is best heel handig

Vuile was en witte lakens

Vuile was en witte lakens (2017) Toneelstuk, gepubliceerd bij De Nieuwe Toneelbibliotheek. Winnaar vakjury Editio Debutantenschrijfwedstrijd 2017 met de scène Belgisch. Shortlist ILFU-schrijfwedstrijd 2017 met de monoloog Kneedbom, Deze monoloog werd gepubliceerd in de bundel Niemand Anders. Maaike van Rijn vertaalde het toneelstuk naar het Engels: White sheets and dirty laundry. In terugblikken neemt Veronica ons mee naar haar … Meer lezen over Vuile was en witte lakens

En toen gingen we rennen

Eenakter, gemaakt in opdracht van de ROHA. Opgevoerd op 18 september 2017 tijdens de POH-dag in Pakhuis de Zwijger. Spelers: Mark van Welzenis en Rebecca Bakker.

Kneedbom

Monoloog, onderdeel van het toneelstuk Vuile was en witte lakens. Vermelding op de shortlist ter gelegenheid van het International Literature Festival Utrecht (ILFU) en gepubliceerd in de verhalenbundel Niemand Anders van Het Literatuurhuis (inmiddels onderdeel van ILFU).

Belgisch

Toneelscène, verschenen in Editio Magazine #3 – 2017. Onderdeel van het toneelstuk Vuile was en witte lakens (2017). Winnaar vakjury Editio Debutantenschrijfwedstrijd 2017.